Rreth Palestrës STAR GYM

Palestra

Eshte hapur ne vitin 2014 nga builder-i i afirmuar tashme, Dorian FATAJ dhe bashkeshortja Rezarta Fataj, per t’ju dhene mundesine dashamiresve te ketij sporti por jo vetem, qe te ushtrohen per nje fizik sic e kane enderruar.

Me dy ambjente, ku njeri me siperfaqe 1000 metra katror eshte pozicionuar tek Ish Kombinati Tekstil ,ne Kombinat dhe tjetri, me siperfaqe 270 metra katror eshte i pozicionuar tek “Astiri”, Unaza e Re. Te pajisur me te gjitha paisjet e nevojshme si dhe nje staf profesionist, keto palestra do t’ju mundesojne realizimin e endrres tuaj.

Ne dispozicion te klienteve te saj, por duke u perfshire edhe ne nje sere projektesh per komunitetin, si ai i Trajnimit te Moshes se Trete per nje trup sa me te shendetshem, palestra ofron:

Palestra në Kombinat

  • Programe stervitje per Bodybuilding;
  • Programe stervitje per Fitness;
  • Programe stervitje per CrossFit; etj.

Palestra tek Astiri

  • Programe stervitje per CrossFit

Shërbim për komunitetin

Duke e konsideruar sportin si domosdoshmeri per te gjitha shtresat e shoqerise, pavaresisht nga gjendja apo mosha, Palestra STAR GYM, ka qene aktive ne nje sere aktivitetesh ne sherbim te komunitetit. Me poshte gjeni fotografi nga keto aktivitete.

Për moshën e tretë

Kontakti

, , , , , , ,