kampionati-i-pare-i-bodybuilding-ne-shqiperi

Kampionati i Parë i Bodybuilding në Shqipëri

Me idene e Kujtim Hoxhollit dhe iniciativen e drejtimin e Dr. Flamur Topit, te cilit i njihet merita e organizimit te ketij aktiviteti, i pari ne llojin e tij, filluan fazat kualifikuese ne emisionin aq te njohur per shqiptaret “Trupi dhe Shendeti”.

Gjithashtu, nje kontribut shume te madh ne kete eveniment por jo vetem, ka dhene shume here kampioni i bodybuilding-ut te Kosoves, mjeshtri i shquar i sporteve, Bedri Cahani.

Profesionalizmi i tij, beri, qe sportistet pjesemarres te prezantohen denjesisht, ndonese ky sport nuk njihej ne Shqiperi dhe aq me pak te kishte pervoje.

Keshtu, ne Maj 1994, organizohet Kampionati i Pare i Bodybuilding Shqiptar, me prezantimin e pare me date 7 Maj ne Teatrin e Operas dhe Baletit dhe me finalen, e cila u organizua me 13 Maj tek Piramida. Ndonese i pari ne llojin e tij, pjesemarrja e madhe e sportisteve dhe e spektatoreve, u shperblyen me nje spektakel te vertete ku u shpallen dhe fituesit:

fitshop-gr-partneri-zyrtar
prezantimi-fitfood
lajme-nga-sporti-i-bodybuilding-fitness-si-dhe-sportet-e-tjera

Lajme nga sporti i bodybuilding, fitness si dhe sportet e tjera

publikoni-falas-profilin-tuaj-ne-bodybuilding-al

Publikoni FALAS profilin tuaj në Bodybuilding.al

Ne pamundesi per te kontaktuar me cdo Sportist, Trajner dhe Palester, do ju luteshim, qe te dergonit informacion duke klikuar butonin perkates te publikuar me poshte. Informacioni tekst dhe foto, do te punohet grafikisht dhe do te publikohet ne te njejtin format, si ai qe eshte online.

Për Sportistët

  Emri dhe Mbiemri (i detyruar)

  Emertimi/Lloji i Sportit (i detyruar)

  Emertimi i Aktivitetit & Viti (i detyruar)

  Foto Aktiviteti (e detyruar)


  Certifikata (e detyruar nese keni marre cmim)

  Email (i detyruar)

  Telefon (i detyruar)

  Pershkrim i profilit tuaj(Nje CV sportive. E detyruar)

  Prano qe dergosh mesazhin

  Për Trajnerët

   Emri dhe Mbiemri (i detyruar)

   Lloji i Sportit/Specialiteti (i detyruar)

   Foto (e detyruar)

   Certifikata (e detyruar)   Email (i detyruar)

   Telefon (i detyruar)

   Pershkruani Jeten Sportive dhe Profesionale(CV) (e detyruar)

   Prano qe dergosh mesazhin

   Për Palestrat

    Emri i palestres (i detyruar)

    Llojet e Sportit qe mund te ushtrosh ne palester (i detyruar)

    Logo ose Foto Fasade (e detyruar)

    Foto te ambjenteve (te detyruara)


    Email (i detyruar)

    Telefon (i detyruar)

    Pershkruani palestren (i detyruar)

    Prano qe dergosh mesazhin