2 Nëntor, 2019

ARBËR XHEMALI PËR HERE TË DYTE NËNKAMPION NË GARËN NDËRKOMBËTARE 2 TORRI, ITALI

… Dhe Kampioni nuk ndalet! Ne Garen e dyte GRAND PRX 2 TORRI ne Itali,  @arber__xhemali na ben perseri  krenar me Titullin e Nenkampionit 🥈

Dy vende te Dyta ne Dy Gara Nderkombetare, jane arritje, qe cdo sportist profesionist do t’i kishte zili.

Ta mbeshtesim te gjithe per Garen e trete dhe per nje Titull tjeter! 💪🏆🥇

, , , , ,