5 Janar, 2020

Palestra Fitness Golden Medal

Fitness Golden Medal eshte nje organizate Sportive (palester) ne Tirane me moton:

*Që trupi juaj tju jetë mirënjohës*

Rreth Palestrës

Adresa e saj eshte: Kodra e Diellit, Rruga Shkelqim Fusha, Pall :Big, Kati:2, Nr :31
Emri i saj i shkurtuar eshte F.G.M
Fitness Golden Medal eshte person fizik i regjistruar ne QKR.

Palestra eshte hapur ne gusht te 2013. Te gjithe anetaret e Fitness Golden Medal jane te detyruar te zbatojne rregullat e brendshme te vendosura nga bordi drejtues.
Eshte rreptesisht e ndaluar te behet propogande politike dhe fetare ne ambientet e Fitness Golden Medal.

Ne dispozicion te klienteve te saj jane 350 m2 duke u perfshire edhe ne nje sere projektesh per komunitetin nga femijet deri tek  Trajnimi i Moshes se Trete per nje trup sa me te shendetshem.

Palestra ofron: Fitness, Aerobi, Zumba, Spinning, TRX, Crossfit, Personal Training, Ushtrime me LLastik, Ushtrime per Vithe, Ushtrime per Barkun, Stretching, Fitness per femije. Korrektim te Postures; Pergatitje Fizike Specifike per Sporte te Ndryshme; Humbje Peshe; Permiresim te Kondicionit Fizik dhe Muskular.

Stafi i Trajnerëve

Ervis Peza

1994 – 2000

Kampion Kombëtar ne garat 800m, 1500m dhe 4x400m me Klubin Sportiv “Tirana” dhe Klubin Sportiv “Studenti” (9 tituj kampion).

1999

Fitues i vendit të dytë (Medalje Argjendi) ne garën e 400 m në Grac (Austri) në Lojrat Studentore

1998

Rekord kombetar te Shqipërisë per salla te mbyllura në garën e 800 m në Athinë (Greqi).

1998

Fitues i vendit të tretë ( Medalje Bronxi) në garën e 800 m në Kampionatin Ballkanik (Indor) në Athinë.

1994 – 1995

Anëtar i ekipit kombetar i te Rinjeve të Shqipërisë.

1995 – 2000

Anëtar i ekipit kombetar të Shqipërisë.

Gazmend Gugalli

Nga 1985

Atlet prane KS 17 Nentori (sot Tirana).

1986 – 1995

Kampion dhe Rekordmen ne disa gara te moshave.

Nga 2003 e në vazhdim

Punonjes ne Universitetin e sporteve.

Çertifikata

fitnessgoldenmedal

Palester

fitnessgoldenmedal

Palester
, , , , , , , ,