2 Nëntor, 2019

ARBËR XHEMALI BËN KRENAR GJITHË SHQIPTARËT SI NËNKAMPION NË GARËN NDËRKOMBËTARE ZHVILLUAR NË ITALI

Ashtu sic ju kishim njoftuar, Arber Xhemali (@arber_xhemali)  merr pjese ne “HERCULES OLYMPIA ITALY – AMATEUR”, Vicenza (Italia), 1 Nentor 2019 dhe

Shpallet NënKampion

I urojme Suksese ne dy garat e tjera, duke nderuar Veten dhe te Gjithe ne!

, , , , , ,