20 Shtator, 2019

Dorian FATAJ, Bodybuilder Sportist dhe Trajner Personal

Jeta dhe Sporti

Me një admirim për aktorët dhe Sportistët me trup muskuloz, filloi stërvitjen që në klasë të tretë.

Si nje impenjim serioz dhe me qellime te qarta ne mendje, filloi stervitjen ne vitin 1998, ne Gjermani. Nje impenjim, qe per nga disiplina dhe pervoja e fituar, e renditi ne rradhen e profesionisteve, ndonese ishte nje periudhe e shkurter kohe.

Pas 2 vjetesh kthehet ne Shqiperi dhe punon si Trajner Personal ne nje palester ne Sarande.

Titujt

  • 2009 - Vëndi i Dytë
  • 2010 - Vëndi i Parë
  • 2014 - Kampion
  • 2015 - Vëndi i Parë +100kg
  • 2015 - Vëndi i Dytë - WABBA
  • 2018 - Vëndi i Parë +100kg

Ne vitin 2003, shperngulet ne Tirane duke u stervitur rregullisht ne Palestren EDI dhe gjate kesaj kohe merr pjese ne garat e organizuara nga kjo palester, si dhe ne vitin 2005 ne Kampionatin Kombetar te Bodybuilding.

Qe nga kjo gare i vendos nje qellim vetes per te zhvilluar nje trup te vertete buider-i, jo vetem si profesionist i denje edhe per garat nderkombetare, por mbi te gjitha, qe te ndertonte nje fizik qe te kenaqte egon dhe deshiren e tij.

Si rezultat i kesaj stervitje, me nje qellim te qarte, merr pjese ne nje sere garash ne vitet 2009, 2010, 2014, 2015 dhe 2018, duke u renditur vetem ne vende te para dhe nje vend te dyte.

Një përvojë kaq e gjatë prej Builder-i dhe Kampioni të përsëritur, e çertifikoi më së miri si një nga Trajnerët Personalë potencialë, profesion që e ushtron me të njëjtin pasion me të cilin ndërtoi trupin e tij.

Ne vitin 2014 ndertoi Palestren STAR GYM e cila shume shpejt u be e njohur, jo vetem nga fakti qe Doriani ishte tashme nje nga Bodybuilder-at dhe Trajneret Personale me me emer, por dhe nga Infrastrutura, Programet, Sherbimi dhe Perkushtimi i stafit.

Garat ku ka marrë pjesë

Ne vitin 2005, garon ne Kampionatin Kombetar te Bodybuilding;

Ne vitin 2009, garon ne Kampionatin Kombetar te Bodybuilding dhe renditet ne Vendin e Dyte;

Ne vitin 2010, garon ne Kampionatin Kombetar te Bodybuilding dhe renditet ne Vendin e Pare;

Ne vitin 2014, garon ne Kampionatin Kombetar te Bodybuilding dhe fiton Kampion i Shqiperise;

Ne vitin 2015, garon ne Kampionatin Kombetar te Bodybuilding dhe renditet ne Vendin e Pare ne Kategorine mbi 100 kg dhe Vendin e dyte ne Garen Nderkombetare te WABBA, relizuar ne Shqiperi;

Ne vitin 2018, garon ne Kampionatin Kombetar te Bodybuilding ne Kategorine mbi 100 kg dhe del Kampion.

7

Gara ka qënë pjesmarrës

4

Vënde të Para Kombëtare

1

Vënd i Dytë Kombëtar

1

Vënd i Dytë NdërKombëtar

Kontakti

, , , , , , ,