Rreth Palestrës Master Fitness

E pozicionuar ne Bulevardin Gjergj Fishta (buze Lumit te Lanes), afer ish Ekspozites “Shqiperia Sot” dhe vetem 5 minuta ne kembe nga Ish Blloku, ndodhet Palestra Master Fitness. E kompletuar me te gjitha pajisjet, kushtet, facilitetet si dhe trajnerin profesionist, ju ofron klienteve te saj, nje sherbim efikas dhe profesional.

LLOJET E AKTIVITETEVE NE PALESTER

  • FITNESS & BODYBUILDING (Per te gjitha moshat dhe sekset)
  • TRAJNER PERSONAL

Me poshte, do te gjeni disa nga sherbimet e ofruara:

  1. Humbje Peshe
  2. Tonifikim
  3. Rezistence
  4. Fleksibilitet
  5. Kardio
  6. Programe te Specializuar

Kontakti

, , , , , , , ,