Rreth Palestrës Iron Life

U hap në vitin 2014 dhe është përshtatur sipas stilit “Old School”.

Palestra Iron Life eshte pozicionuar ne Rrugen Ali Pashe Gucia, afer Gjimnazit Partizani, Tirane. E kompletuar me te gjitha pajisjet, kushtet dhe facilitetet, per ushtrimin e sportisteve amatore ashtu edhe ata profesioniste.

Nese ju nevojitet nje Trajner Personal, aty do te gjeni Kreshnik TOPORE, pronarin e palestres, 4 here pjesemarres ne Kampionatin Kombetar te Bodybuilding( 2012, 2015, 2016 dhe 2017), i cili ka dale 4 – here Kampion ne Peshen e Tij si dhe 4–here Kampion Absolut ne te katertat gara.

“Nëse doni të bëheni kampion, stërvituni nga Kampioni”

Programet qe ofrohen ne Palester

  1. Programe Fitness;
  2. Programe Bodybuilding;
  3. Programe Force;
  4. Dieta te Personalizuara.

Kontakti

, , , , , , , ,