Rreth Palestrës Gesa Fitness

Fillimet

U hap ne vitin 2016 nga Arber XHEMALI, me nje ide te qarte:

“Pasionin e jetës, bodybuilding, ta kthente në profesion dhe biznes”

Me nje siperfaqe prej 350 metra katror, e pajisur me veglat e duhura dhe me nje staf profesionistesh te dedikuar, nen drejtimin e vete Arberit, garantojne rezultatet qe realisht mund te arrini.

Garancia e nje biznesi te suksesshem, eshte jo thjesht te kesh infrastrukturen e duhur, stafin e pergatitur apo te jesh profesionist ne ate qe ben, por ta besh me pasion dhe deshire maksimale.

Te gjitha sa permendem me siper, Arber Xhemali, i ka perfshire ne nje biznes, GESA Fitness, qe megjithese eshte ne vitet e para, eshte rradhitur nder me te mirat e fushes.

Shërbimet

Tek kjo palester do te gjeni infrastrukturen, facilitete dhe nje staf prej 5 vetash, te tranuar per t’ju ofruar me te miren ne programet:

  • BODYBUILDING
  • FITNESS
  • ZOOMBA
  • AEROBI

JEMI KRENARË PËR

25 Mars 2019. KEVIN LEVRONE NE GESA FITNESS

I pari Bodybuilder Profesionist i Klasit Boteror si Kevin Levrone ne GESA Fitness. Mesazhet qe Levrone dha, jane nje mesim ekselence dhe thjeshtesie, per te dhene 100% nga vetja qe ne hapin e pare, per cdo zgjedhje qe bejme ne jete dhe ne Bodybuilding, gjithnje duke vizualizuar qe në fillim destinacionin e qarte në mendje!

VLERËSIM NGA PRESIDENTI I KOMITETIT OLIMPIK TË KOSOVËS

Mars 2018. Presidenti i Komitetit Olimpik te Kosoves, Besim Hasani, i dhuron Arber Xhemalit librin “Debutimi i Arte” me urimin dhe kerkesen, qe kur Arberi te marre titullin Boteror, se pari te ndalet ne Prishtine per t’a pergezuar.

FOTO GALERI

Gesa Fitness dhe Kampioni

Kontakti

, , , , , , ,