Rreth Palestrës Bodystyle

Palestra Bodystyle, ka filluar aktivitetin e saj, ne Nentor 2004.

E pozicionuar ne Rrugen Lidhja e Prizrenit, me nje siperfaqe 200 m katror, e organizuar ne forme Club-i ku cdo njeri merr trajtimin sipas kerkeses, ju ofron mundesine e ushtrimit fizik per ndertimin e trupit, tonifikim, dobesim, rikuperimin nga demtimet,  etj.

Ambjentet:

Me nje ambjent stervitje prej 200 m katror, e kompletuar me te gjitha paisjet, ku bashke me stafin e trajnereve te kualifikuar, ju japin mundesine qe te beheni ai/ajo qe enderroni. Per t’ju ofruar me te miren klienteve, palestra eshte e ndare ne disa ambjente:

  • Ambjenti i Forces (ushtrimit me vegla dhe pesha)
  • Fitness-it
  • Ushtrime per rikuperimin nga traumat, etj.

Kontakti

, , , , , , , , , , ,