26 Korrik, 2019

Sokol MATI, Sportist dhe Trajner Personal

Fillimet jane ne qytetin e lindjes, ne Tepelene, ku eshte kaluar femijeria deri ne moshen 18 vjec.

Atletika dhe kendet sportive neper shkolla, kane qene fillesa e aktivitetit sportiv, ndonese si amator. Rezultatet fizike nga ushtrimi i rregullt, shtuan pasionin, duke bere te mundur ngritjen e stervitjes ne nje nivel tjeter, perdorimin e peshave dhe paisjeve profesionale.

Largimi ne shtetin fqinj te Greqise, i dha mundesine per informimin profesional ne fushen e bodybuilding dhe fitness. Ky informacion, i marre nga librat dhe revistat ne gjuhe te ndryshme ne dyqanet e bodybuilding – fitness, ambjentet e kompletuara te palestrave dhe pasioni, dhane rezultat duke bere te mundur, qe te afirmohej si builder.

Rezultatet, Pasioni dhe Deshira per te pasur nje trup te shendetshem e te bukur, e shtyne qe te regjistrohet ne palester, duke krijuar nje lidhje per mos u shkeputur me kurre.

Renditja ne rradhet e builder-ave, beri, qe te ndjeje si detyre marrjen pjese ne konkurset qe startojne me Kampionatin e Pare Kombetar te Bodybuilding ne Shqiperi, ne vitin 1994 dhe me pas deri vone, ne aktivitetet e tjera kombetare dhe nderkombetare.

EDUKIMI

 • Studimet e Larta per Matematike.

HOBI

 • GYM & Shahu

Çertifikata dhe Trajnime

Garat ku ka marrë pjesë:

Pjesëmarrja në Aktivitete Kombëtare

 • 1994 - Kampionati i Pare Kombetar i Bodybuilding, kulifikuar ne 5 -shen finaliste.
 • 1996 - Fitues i Kupes se Republikes ne Peshen deri 80 kg.
 • 2003 - Kampion i Shqiperise per Kategorine e te Rriturve.
 • 2004 - Kampion i Shqiperise per Kategorine e te Rriturve.
 • 2006 - Kampion i Shqiperise per Kategorine e te Rriturve.
 • 2008 - Kampion i Shqiperise per Kategorine e te Rriturve.
 • 2011 - Kampion i Shqiperise per Veterane.

Pjesëmarrja në Aktivitete Ndërkombëtare

 • 1996 – Pjesemarres si perfaqesues i shqiptareve ne Kampionatin Ballkanik te Bodybuilding, Maqedoni (finalist ne 6).
 • 1997 – Perfaqeson Shqiperine ne Kampionatin Boteror te Bodybuilding, Prage, Ceki.
 • 1998 - Perfaqeson Shqiperine ne Kampionatin Boteror te Bodybuilding, Izmir, Turqi.
 • 2001 - Perfaqeson Shqiperine ne Kampionatin Ballkanik te Bodybuilding, renditur ne Vendin e Trete, Stamboll, Turqi.
 • 2002 - Perfaqeson Shqiperine ne Kampionatin Ballkanik te Bodybuilding, Rumani.
 • 2005 – Kampionati Ballkanik i Bodybuilding, Athine, Greqi, Finalist.

Pjesëmarrje, Tituj dhe Renditje

6

Vende të Para, në Aktivitete Kombëtare

1

Vend i Tretë, në Kampionatin Ballkanik, Stamboll

14

Pjesëmarrje Kombëtare dhe Ndërkombëtare.

Media Galeri - ndër vite

Kontakti

, , ,