26 Korrik, 2019

Shërbimet e Palestrës Bodystyle

Shërbimet që ofrohen:

  1. Trajnim Personal 1 me 1(Personal Training 1 to 1);
  2. Stervitje per Bodybuilding;
  3. Humbje Peshe;
  4. Pergatitje Fizike Specifike per Sporte te Ndryshme;
  5. Riaftesim pas Traumave te Ndryshme;
  6. Stervitje me Pesha per Femra;
  7. Ushtrime per Personat me Probleme me Shtyllen Kurrizore, Dhimbje Mesi dhe Probleme Cervikale;
  8. Korrektim te Postures;
  9. Trajtim te personave qe kane Probleme me Gjunjet;
  10. Permiresim te Kondicionit Fizik dhe Muskular;

Sherbim i Vecante, Healthy Life Style: Duke krijuar nje stil te jetuari dhe aktiviteti, bazuar ne specifikat e profesionit dhe regjimit te dites. Percaktimi i orareve te Ushqimit, Sportit, etj. per nje jete me te shendetshme.

Kontakti

, , , , ,