24 Gusht, 2019

Shërbimet e Palestrës Abdul

Sherbimet qe ofrohen ne Palester

  1. Bodybuilding;
  2. Fitness;
  3. Humbje Peshe;
  4. Tonifikim dhe Zhvillim te pjeseve te vecanta te trupit;
  5. Keshillim dhe Hartim Diete gjate stervitjes dhe para garave, etj.

Kontakti

, , , , , , ,