Performanca e Plotë e Armand Marko, në Kampionatin Ballkanik të IFBB 2019

Kampionati Ballkanik Bodybuilding & Fitness 2019. Kategoria Bodybuilding – 100 kg, Armand Marko zuri vendin e katert, ndersa sportisti shqiptar i Kosoves, Besard Maxharraj, u shpall Kampion ne kete kategori dhe Kampion Absolut Ballkani ne Bodybuilding.

, , , ,