27 Gusht, 2019 adelina

Loris MORINA, Sportiste dhe Trajnere Personale

Sportiste Fitness, Trajnere Personale & Grupi

Me dashurine per te bukuren, por dhe te nje trupi perfekt e te shendetshem, vendosi qe “fatin ta bente vete”.

Ne moshen 21 – vjecare, filloi ushtrimin me fitness ne Palestren Abdul dhe pas nje viti stervitje dhe diete strikte, mori pjese ne Kampionatin e Bodybuilding dhe Fitness, duke u renditur ne vendin e pare per te reja.

Sigurisht , qe ky rezultat fanstastik ne nje kohe kaq te shkurter, ishte shperblim i nje stervitjeje strikte dhe programi e diete te percaktuar saktesisht nga trajneri personal, Abdul Fawaz.

Qe prej 4 vitesh, ushtrohet rregullisht, duke marre pjese ne nje sere garash dhe aktivitetesh Kombetare dhe Nderkombetare, te cilat renditen me poshte:

Gara & Tituj

 • 04/05/2019 - Kampione Absolute “Miss Bikini”;
 • 04/05/2019 - Woman BikiniFitness Champion;
 • 19/05/2018 - Kampionati i Ballkanit, Top 8, Kategoria Bikini Fitness;
 • 29/10/2017 - Kampionati Europian i INBA, Top 5;
 • 30/09/2017 - Vendi i Pare Bikini Fitness Senior, Tirane, Shqiperi;
 • 10/09/2017 - Kampionati i Kosoves, Vendi i Pare, Gjilan;
 • 06/06/2017 - Vendi i dyte Kampionati Boteror i INBA, Rimini, Itali;
 • 17/04/2017 - Kampionati i Bodybuilding dhe Fitness ne Kosove;
 • 14/11/2016 - Certifikate Profesionale ne Bodybuilding dhe Fitness;
 • 22/10/2016 - Vendi i Trete ne Kampionatin Ballkanik , Bikini Fitness Junior, nen 163 cm;
 • 01/10/2016 - Vendi i Pare ne Kategorine Bikini Junior, Tirane, Shqiperi.

Sigurisht, qe nuk mund te kishte rezultate kaq positive, nese gjate ketij aktiviteti, Lorisi, do ta gjente veten vetem si sportise. Kater vite stervitje dhe studimi te vazhdueshem, e pergatiten ate, jo vetem si sportiste profesioniste por bene te mundur qe te gezoje te gjithe aftesite e nje Trajneri Personal, jo vetem te vetvetes por nje Trajnere Personale, tashme e certifikuar me Tituj e Certifikata.

Aktualisht eshte nje sportiste aktive por edhe Trajnere Personale dhe Grupi, ne fushen Fitness Trainer dhe Programe Dietash te personalizuara.

5

Vende të Para në Aktivitete Kombëtare

1

Vend të dytë në Kampionatin Botëror INBA

1

Vend të Tretë në Kampionatin Ballkanik

Kupa e Shqipërise Bodybuilding & Fitness 2019

Facebook: Loris MORINA

Sportiste, Trajnere Personale & Grupi

Instagram: Loris MORINA

Sportiste, Trajnere Personale & Grupi
, , , , ,