9 Gusht, 2019 adelina

Kreshnik TOPORE, Sportist dhe Trajner Personal

Jeta dhe Filozofia

Lindur ne vitin 1987. Filloi aktivitetin sportiv ne moshen 16 vjecare, me nje deshire te madhe per sportin dhe sidomos per ate te ndertimit te trupit. Sigurisht, qe nuk mund te jesh i suksesshem dhe te lesh gjurme ne ate qe ben, nese nuk ke nje vizion te qarte se ku synon te arrish.

Per Kreshnik TOPOREN kjo gje ishte e qarte: ” Te rradhitej nder me te miret ne sportin e veshtire por te bukur te Bodybuilding, duke lene nje emer ne historine e tij”

Ne saje te nje stervitje sistematike 7 – vjecare, dhe nje program te analizuar e te pergatitur ne cdo detaj, prezantimi ne gara ishte mbreselenes. Mori pjese per here te pare, ne Kampionatet Kombetare te Bodybuilding ne vitevet 2012, 2015, 2016 dhe 2017, duke u shpallur kampion ne peshen e vet por dhe kampion absolut ne te gjitha kategorite. Vazhdon te jete sportist aktiv por njekohesisht edhe Trajner Personal, tek palestra Iron Life qe zoteron.

Gara dhe Tituj

  • 2012 - Kampion ne Peshen +90kg
  • 2012 - Kampion Absolut
  • 2015 - Kampion ne Peshen +90kg
  • 2015 - Kampion Absolut
  • 2016 - Kampion ne Peshen +100kg
  • 2016 - Kampion Absolut
  • 2017 - Kampion ne Peshen +100kg
  • 2017 - Kampion Absolut
  • 2019 - Kampion ne Peshen +100kg
  • 2019 - Kampion Absolut
5

Kampion Absolut, në Aktivitete Kombëtare

10

Kampion në Aktivitete Kombëtare

5

Pjesëmarrje në 2012, 2015, 2016, 2017 dhe 2019

Kontakti

, , , , , , , , ,