Publikoni FALAS profilin tuaj në Bodybuilding.al

Ne pamundesi per te kontaktuar me cdo Sportist, Trajner dhe Palester, do ju luteshim, qe te dergonit informacion duke klikuar butonin perkates te publikuar me poshte. Informacioni tekst dhe foto, do te punohet grafikisht dhe do te publikohet ne te njejtin format, si ai qe eshte online.

Për Sportistët

  Emri dhe Mbiemri (i detyruar)

  Emertimi/Lloji i Sportit (i detyruar)

  Emertimi i Aktivitetit & Viti (i detyruar)

  Foto Aktiviteti (e detyruar)


  Certifikata (e detyruar nese keni marre cmim)

  Email (i detyruar)

  Telefon (i detyruar)

  Pershkrim i profilit tuaj(Nje CV sportive. E detyruar)

  Prano qe dergosh mesazhin

  Për Trajnerët

   Emri dhe Mbiemri (i detyruar)

   Lloji i Sportit/Specialiteti (i detyruar)

   Foto (e detyruar)

   Certifikata (e detyruar)   Email (i detyruar)

   Telefon (i detyruar)

   Pershkruani Jeten Sportive dhe Profesionale(CV) (e detyruar)

   Prano qe dergosh mesazhin

   Për Palestrat

    Emri i palestres (i detyruar)

    Llojet e Sportit qe mund te ushtrosh ne palester (i detyruar)

    Logo ose Foto Fasade (e detyruar)

    Foto te ambjenteve (te detyruara)


    Email (i detyruar)

    Telefon (i detyruar)

    Pershkruani palestren (i detyruar)

    Prano qe dergosh mesazhin