21 Dhjetor, 2019

Dieta për Dobësim, Shtim Mase dhe Business Lunch

DOBËSIM

Dieta Premium:

Është menuja me produktet më cilësore në treg. Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek viçi, etj, një karbohidrat si quinoa, cous cous, oriz basmati, oriz I zi, patate e ëmbël, etj, si dhe perime ose sallatë. Premium është një menu e larmishme e cila ndryshon periodikisht. Është dieta më e shijshme që keni provuar, me kalori të përshtatura sipas metabolizmit te secilit. Gatimet bëhen me kripë rozë dhe shumë pak vajra vegjetale. Ritmi I rënies në peshë është 1 – 1.5 kg në javë. Mengjesi, dreka dhe darka ju vijnë në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi.

CMIMI:

 • 40.000 lekë / muaj (drekë & darkë);

 • 22.000 lekë / muaj (drekë).

Dieta Standard:

Menuja jonë standarte përfshin perimet dhe sallatat më të freskëta të stinës, karbohidrate si  pasta, oriz, rizoto, patate furre ose bukë integrale, supa, fileto pule ose peshku si dhe sallata frutash. Menuja ndryshon periodikisht dhe përshtatet në kalori me objektivin e dobësimit të klientëve tanë. Ritmi I rënies në peshë është 1 – 1.5 kg në javë. Mengjesi, dreka dhe darka ju vijnë në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi.

CMIMI:

 • 24.000 lekë / muaj (drekë & darkë);

 • 22.000 lekë / muaj (drekë).

Menu Ketogjenike:

Me menunë ketogjenike trupi kalon në një lloj gjendje metabolike, e cila quhet ketozë, ku organzimi djeg yndyrë për “karburant” dhe prodhon pak fragmente karboni (të quajtura ketone) si produkt metabolik. Normalisht trupi ynë djeg karbohidrate për “karburant”, burimi kryesor I energjisë për trurin, zemrën rruazat e kuqe dhe shumë të tjera. Kur trupi kalon në ketozë, ne ndihemi më pak të uritur dhe është më e lehtë të konsumojmë më pak ushqim se zakonisht. Si ë tillë është menuja ideale për të rënë në peshë. Përdoret gjithashtu për njerëzit që vuajnë nga sëmundjet e gjendrës tiroide, për njerëz me probleme nervore (migrenë, depresion, ankth, Parkinson, Alzheimer, etj) si dhe për njerez me problemet e celiakisë ose të sindormit të zorrës së irrituar. Cdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek vici, etj, perime ose sallatë si dhe bulmete. Gatimet bëhen me kripë rozë dhe vajra vegjetale. Vjen cdo ditë në destinacionin dhe orën që ju dëshironi midis 12:00 dhe 14:30. Paketa mund të ndërtohet vetëm me drekën ose me drekë dhe darkë.

CMIMI:

 • 18.000 lekë / muaj (drekë);

 • 34.000 lekë / muaj (drekë & darkë).

SHTIM MASE MUSKULARE

Dieta Premium:

Është menuja me produktet më cilësore në treg. Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek viçi, etj, një karbohidrat si quinoa, cous cous, oriz basmati, oriz I zi, patate e ëmbël, etj, si dhe perime ose sallatë. Premium është një menu e larmishme e cila ndryshon periodikisht. Është dieta më e shijshme që keni provuar, me kalori të përshtatura për shtim në peshë. Gatimet bëhen me kripë rozë dhe vajra vegjetale. Ritmi I shtimit në peshë është 1 – 1.5 kg në javë. Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi.

CMIMI:

 • 42.000 lekë / muaj (drekë & darkë).

Menu Fitness:

Është një menu dedikuar të apasionuarve pas fitness-it ose sporteve. Është një dietë e pasur në proteina shtazore (derivuar nga pula), karbohidrate (si oriz, patate, penne, quinoa, etj)  si dhe perime ose sallatë. Gatimet bëhen me kripë rozë dhe vajra vegjetale. Ritmi I shtimit në peshë është 1 – 1.5 kg në javë. Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi.

CMIMI:

 • 24.000 lekë / muaj (drekë & darkë):

*Abonimet  kanë 26 ditë në shfrytëzim, nga e hëna në të shtunë. Në rast se e dëshironi paketën nga e hëna në të premte, ditët e shtuna do ju shtyhen nga afati juaj i abonimit.

 

BUSINESS LUNCH

Business Lunch Premium:

Dreka e dietës premium vjen për këdo që dëshiron të konsumojë një vakt dreke të shëndeshme e plot vlera. Është menuja me produktet më cilësore në treg. Cdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek vici, etj, një karbohidrat si quinoa, cous cous, oriz basmati, oriz I zi, patate e ëmbël, etj, si dhe perime ose sallatë. Premium është një menu e larmishme e cila ndryshon periodikisht. Gatimet bëhen me kripë rozë dhe vajra vegjetale. Vjen cdo ditë në destinacionin që ju dëshironi midis ores 12:00 dhe 14:30.

CMIMI:

 • 22.000 lekë / muaj.

Business Lunch Standard:

Dreka e dietës standard vjen për këdo që dëshiron të konsumojë një vakt dreke të shëndeshme e plot vlera. Menuja jonë standarte përfshin perimet dhe sallatat më të freskëta të stinës, karbohidrate si  pasta, oriz, rizoto, patate furre ose buke integrale, supa, fileto pule dhe peshku dhe sallata frutash. Standard është një menu e cila ndryshon periodikisht. Gatimet bëhen me kripë rozë dhe vajra vegjetale. Vjen cdo ditë në destinacionin dhe orën që ju dëshironi midis 12:00 dhe 14:30.

 

CMIMI:

 • 12.000 lekë / muaj:

VEGANE

Menu Vegane:

Është menuja që ndërtohet në bazën e proteinave dhe karbohidrateve bimore. Është e pasur në yndyrna vegjetale. Menuja vegjetariane/ vegane është ideale për njerëzit të cilët vuajnë nga  diabeti, nga kolesteroli i lartë në gjak apo për grupet vegjetariane dhe vegane.

 

CMIMI:

 • 12.000 lekë / muaj (drekë);

 • 24.000 lekë / muaj (drekë & darkë).

FITNESS

Menu Fitness:

Është një menu dedikuar të apasionuarve pas fitness-it ose sporteve. Është një dietë e pasur në proteina shtazore, karbohidrate si dhe perime ose sallate. Përmban një sasi kripe minimale dhe shumë pak vajra vegjetale. Kombinime mjaft unike të cilat shoqërohen  me gjithë paketën e vlerave nutricionale në webin tonë: www.fitfood.com.al

CMIMI:

 • 12.000 lekë / muaj (drekë).

Facebook: Fit Food

Instagram: fitfood.al

Youtube: The fit couple

 • info@fitfood.com.al
 • +355 676490400
, , , , , , , ,