23 Gusht, 2019

Abdul FAWAZ, Bodybuilder Sportist dhe Trajner Personal

Abdul Fawaz, e filloi aktivitetin sportiv ne vitin 1987, ne moshe 17 vjecare. Debutimi i tij eshte bere me 1995 ne Siri, vendin e lindjes, ku ka marre pjese ne tre gara, duke u shpallur fitues ne secilen prej tyre:

 1. Vendi i Pare ne garen ndermjet gjithe palestrave te Sirise;
 2. Vendi i Pare ne Kampionatin e Republikes;
 3. Vendi i Pare ne Kampionatin e Punetoreve.

Ne vitin 1996, vjen ne Shqiperi dhe vazhdon ushtrimin e sportit, duke filluar tek Klubi Partizani, Palestra e Shtanges dhe me vone tek Palestra “Number One”, afer Hotel  Mondialit.

Ne vitin 2000, hapi palestren e tij tek Ish Zeri i Popullit me vengla te blera por dhe te ndertuara vete, duke synuar persosmerine dhe efektivitetin maksimal. Me vone, u transferua ne Kombinat me vendodhje tek Kompleksi Sportiv Bushi, kati i dyte, por tashme me nje palester te rinovuar teresisht me vegla cilesore te kompanive te njohura, Panatta dhe Techno Gym.

Garat ku ka marre pjese:

 • 2004 –  Vendi i 3-te;
 • 2005 – Vendi i 2-te;
 • 2007 –  Vendi i 3-te;
 • 2011 – Vendi i 2-te,  Vendi 1, sportisti Erjon Veseli  i stervitur nga vete, Abdul Fawaz;
 • 2014 – Vendi i 1 per Bodybuilding (Veterane) & Vendi i 2-te per  Bodybuilding (te rritur);
 • 2015 – Vendi i 1 ne Kampionatin Kombetar + 40 vjeç  dhe Vendi i 4 ne WABA,  qe organizohej ne  Tirane, Pallati i Kongreseve;
 • 2016 – Vendi i 1 ne Kampionatin Kombetar;
 • 2017 – Vendi i 4-te.

Çertifikata, Trajnime & Media

Pjesëmarrje, Tituj dhe Renditje

3

Vende të Para

3

Vende të Dyta

2

Vende të Treta

Media Galeri - ndër vite

Kontakti

, , , , , ,