9 Shtator, 2019

MARSEL VANGJELI në Yamamoto Cup, IFBBPRO ITALY

Nga datat 20-22 Shtator do te zhvillohet ne Itali Yamamoto Cup, IFBBPRO ITALY. Ne kete eveniment te rendesishem do te marre pjese Bodybuilderi i njohur shqiptar, Marsel VANGJELI, i cili do te konkuroje ne kategorine: “Mens Classic Physique”.

I urojme suksese! Pas evenimentit, per kenaqesine tuaj, do j’u ofrojme informacione vizive dhe impresionet e eventit.

, , , , ,