4 Shtator, 2019 adelina

Marli MARTINI, Bodybuilder Sportist

Bodybuilder & Trajner Personal

Marli lindi dhe u rrit ne Tirane, me 04 Prill 1989. Ka mbaruar arsimin e larte per Administrim Biznesi dhe Farmaci. Fillimet e ushrimit ne palester datojne 10 vite me pare, thjesht per kenaqesine e ushtrimit me sport, si pjesa me e madhe e adoleshenteve, qe sportin e ushtrojne per nje shendet me te mire por dhe per t’u dukur bukur.

Nuk ishte sistematik ne kete stervitje pasi nuk kishte shume informacion rreth kesaj fushe.

Nje takim me shokun e gjimnazit qe sot, eshte trajneri i tij personal, Romeo Karabeci, beri qe ti hapej dera e botes se bukur te Bodybuilding.

Qe nga viti 2017 stervitet rregullisht, “barbarisht” dhe shume strikt si ne programin e ushtrimit ashtu dhe ne dieten ushqimore.

Ka garuar per here te pare ne vitin 2017, ne Kampionatin e Bodybuilding & Fitness, ku doli Kampion “Men Senior Bodybuilding” ne peshen -70 kg. Pati nje shkeputje 8 mujore dhe me pas u rikthye, ku ndonese pa bere sezon te plote stervitje, por vetem me tre muaj pergatitje, ne Kampionatin Kombetar te Bodybuilding & Fitness 2018, doli perseri Kampion “Men Senior Bodybuilding” ne peshen -70 kg.

Gara & Tituj

  • 2019 - Kampionati Kombetar i Bodybuilding & Fitness. Del Nen Kampion “Men Senior Bodybuilding” ne peshen -70 kg
  • 2018 - Kampionati Kombetar i Bodybuilding & Fitness 2018. Del perseri Kampion “Men Senior Bodybuilding” ne peshen -70 kg
  • 2017 - Kampionati i Bodybuilding & Fitness, ku doli Kampion “Men Senior Bodybuilding” ne peshen -70 kg

Momentalisht, vazhdon stervitjen intensive me trajnerin e tij personal per pjesemarrje ne garat ne vazhdim, brenda dhe jashte vendit. Kampionati i vitit 2019 eshte gara e rradhes, ku Marli do te jete pjesemarres dhe synues per fitimin e titullit Kampion.

3

Pjesmarrje

2

Vende të para

1

Vend të dytë

Facebook: Marli Martini

Bodybuilder & Trajner Personal

Instagram: marli.martini.44

Bodybuilder & Trajner Personal
, , ,