September 21, 2019

SEBASTJAN BRAHIMI, VENDI I DYTË NË YAMAMOTO CUP 2019

Vendi i dyte🥈 per Sebastjanin ne Yamamoto Cup Italy, 21 Shtator 2019:
” Jam i lumtur me rezultatin edhe pse qellimi eshte gjithmone vendi i pare.Konkurenca ishte super e forte dhe askush nuk ishte jo pretendent per te fituar.
Ne nje nga kategorite me te veshtira te gjithe gares “Open Mens Physique 174-177cm”.
Si cdo here, vitet e fundit me i vogli ne moshe por jo me pak i rrezikshmi.”