September 9, 2019

SEBASTJAN BRAHIMI në Yamamoto Cup, IFBBPRO ITALY

Nga datat 20-22 Shtator do te zhvillohet ne Itali Yamamoto Cup, IFBBPRO ITALY. Ne kete eveniment te rendesishem, do te marre pjese Bodybuilderi i njohur shqiptar, Sebastjan BRAHIMI, i cili do te konkuroje ne kategorine “Mans Physique Open”.

I urojme suksese! Pas evenimentit, per kenaqesine tuaj, do j’u ofrojme informacione vizive dhe impresionet e eventit.